Tutustu herkullisiin

TUOTTEISIIMME

GLUTEENITTOMAT, HAPATETUT TATTARITUOTTEEMME

Me Naapurin Herkulla haluamme tarjota myös gluteenittoman ruokavalion edustajille korkealaatuisia, turvallisia ja ennen kaikkea herkullisia tuotteita, jotka sopivat useisiin eri tilanteisiin. 

Valikoimamme kattaa herkut kaikkiin makunautintoihin: ruisleipää muistuttavan tattarileipäsen aamupalaksi,  tattarikorput juustotarjottimelle tai naposteluun, pehmeämmän tattarilimpun välipalalle tai vanhan ajan pikkuleivät kahvin kanssa nautittaviksi sekä perinteiset piparkakut, jotka tuovat joulun tunnelmaa mihin tahansa hetkeen. Tutustu valikoimaamme ja löydä uusia suosikkejasi!

KETOHERKUT

Naapurin Herkun korkealaatuiset, terveelliset ja ennen kaikkea herkulliset ketogeeniset tuotteet ovat tarjolla kaikille, jotka noudattavat vähähiilihydraattista ruokavaliota. Valikoimaamme kuuluvat mm. ravitseva siemennäkkäri, mehevä ketoleipänen sekä ainutlaatuinen ketosämpylä kurpitsalla. Täydelliset valinnat niin aamu-, väli- kuin iltapalaksi, nämä tuotteet tukevat terveellisiä elämäntapoja ilman kompromisseja maussa.

MUUT TUOTTEET

Muihin tuotteisiimme kuuluu tällä hetkellä metsästyskauden aikana peuran ja hirven luista valmistettava luuliemi. Luuliemi on tunnettu monista terveyshyödyistään: se on rikas kollageenin ja muiden tärkeiden ravinteiden lähde, jotka tukevat nivelten terveyttä, edistävät ihon kimmoisuutta ja voivat auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää. Tarjoilemme tämän ravinteikkaan ja maukkaan luuliemen osana tasapainoista ruokavaliota – nauti sellaisenaan tai käytä pohjana voimakkaalle kastikkeelle tai keitolle.